Greita paieška
Receptai
Draugai

žuvies gaminimas

Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Grybai - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 v

Žuvies lazdelės

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Žuvies filė - 400 gramų, Aliejus - 50 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai

Jūros ešerys su grietinėlės padažu

Ingredientai: Grietinėlė, neriebi - 400 mililitrų, Jūros ešerys - 0.5 kilogramo, Citrina - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Kaparėliai - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 4 skiltelės, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Alyvuogių aliejus - 2 v

Orkaitėje kepta žuvis

Ingredientai: Menkių filė - 700 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 100 gramų, Pomidorai - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 saujelė

Žuvies apkepas su daržovėmis

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Grietinė - 100 mililitrų, Sūris - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pipirai - 1 vienetas, Druska - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Majonezas - 150 gramų, Citrinos sultys - 25 mililitrai, Česnakai - 2 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis

Žuvies užkepėlė su grietine

Ingredientai: Starkis - 1 kilogramas, Grietinė - 1 stiklinė, Sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 pundelis, Džiūvėsėliai - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji š

Ryžiais įdaryta žuvis

Ingredientai: Žuvis - 1.5 kilogramo, Ryžiai - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas

Žuvis alaus tešloje

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Alus - 125 mililitrai, Kvietiniai miltai - 125 gramai

Žuvies troškinys

Ingredientai: Žuvis - 1 kilogramas, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Žuvies guliašas

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Vanduo - 125 mililitrai, Sviestas - 100 gramų, Svogūnai - 1 galva, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 50 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Žalumynai - 1 saujelė,

Žuvies vyniotinis

Ingredientai: Žuvies filė - 1 kilogramas, Citrinos sultys - 0.5 valgomojo šaukšto, Batonas - 1 riekė, Pienas - 1 valgomasis šaukštas, Manų kruopos - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Lauro lapai - 1 vienetas, Druska -

Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Virtos “gėlytės” Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“ Braškių ir kivių uogienė Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!