žuvies gaminimas

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Grybai - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 v

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Žuvies filė - 400 gramų, Aliejus - 50 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Grietinėlė, neriebi - 400 mililitrų, Jūros ešerys - 0.5 kilogramo, Citrina - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Kaparėliai - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 4 skiltelės, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Alyvuogių aliejus - 2 v

Ingredientai: Menkių filė - 700 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 100 gramų, Pomidorai - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 saujelė

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Grietinė - 100 mililitrų, Sūris - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pipirai - 1 vienetas, Druska - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Majonezas - 150 gramų, Citrinos sultys - 25 mililitrai, Česnakai - 2 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Starkis - 1 kilogramas, Grietinė - 1 stiklinė, Sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 pundelis, Džiūvėsėliai - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji š

Ingredientai: Žuvis - 1.5 kilogramo, Ryžiai - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Alus - 125 mililitrai, Kvietiniai miltai - 125 gramai

Ingredientai: Žuvis - 1 kilogramas, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Vanduo - 125 mililitrai, Sviestas - 100 gramų, Svogūnai - 1 galva, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 50 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Žalumynai - 1 saujelė,
Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.
Rodyti kitą patarimą