Greita paieška
Receptai
Draugai

žuvies patiekalai

Ant grotelių rūkyti žuveliokai

Ingredientai: Žuvys, šviežios, Upės ar ežero - 3 kilogramai, Česnakai - 1 galva, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Lauro lapai - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai, sodo - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai, 5 rūšių - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražol

Keptos tilapijos

Ingredientai: Tilapija - 6 vienetai, Kmynai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 2 skiltelės

Orkaitėje keptas ešerys

Ingredientai: Ešerys - 2 vienetai, Krapai - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 2 vienetai, Citrina, griežinėliai - 4 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji malti pipirai - 0 žiupsnelių

Kepta plekšnė

Ingredientai: Plekšnė - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas

Įdarytas karpis

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Šoninė, karštai rūkyta - 300 gramų, Džiūvėsėliai (batono) - 3 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Petražolės, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Citri

Lašiša su pievagrybiais

Ingredientai: Lašiša, pjaustinis - 500 gramų, Sultinys, daržovių - 180 mililitrų, Pievagrybiai - 30 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Čiobreliai, džiovinti - 1 arbatinis šaukštelis, Malti, juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejaus - 3 valg

Užkandėlė su karštai rūkyta lydeka

Ingredientai: Lydeka, karštai rūkyta (file), - 200 gramų, Duona (forminė, balta) - 5 riekės, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Pomidorai (vyšniniai) - 10 vienetų

Salotos „Auksinė žuvelė“

Ingredientai: Karpis, karštai rūkytas - 0.5 vieneto, Morkos, virtos - 1.5 vieneto, Razinos - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 50 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Majonezas - 100 gramų, Alyvuogių - 15 vienetų

Lašišos ir varškės tortas (užtepėlė)

Ingredientai: Lašiša - 200 gramų, Varškė - 250 gramų, Želatina - 10 gramų, Krienai - 10 gramų, Citrina - 1 vienetas, Alyvuogės - 5 vienetai, Citrina (sultys) - 1 valgomasis šaukštas, Paprika - 20 gramų, Salieras (stiebas) - 50 gramų, Grietinėlė - 150 mili

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

Ingredientai: Lašišos filė - 800 gramų, SANTA MARIA aitriosios paprikos - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai, žieminiai - 3 viene

Žuvies kotletukai

Ingredientai: Žuvies filė - 1.5 kilogramo, Svogūnai - 1 vienetas, Balta duona - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Pienas - 100 mililitrų

Žuvies šaltiena

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Pomidorų padažas - 1 stiklinė, Citrina - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Želatina - 50 gramų, Citrinos sulčių - 3 valgomieji šaukštai, žirnių šaldytų - 100 gramų, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Paprika saldžioji m

Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvis prancūziškai Orkaitėje keptas ešerys Makaronai su pomidorais ir sūriu Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!