Greita paieška
Receptai
Draugai

žuvies patiekalas

Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Grybai - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 v

Žuvis su grybais ir sūriu

Ingredientai: Žuvie filė - 400 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Grybai - 300 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 200 gramų

Upėtakis

Ingredientai: Sviestas - 60 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 10 gramų, Upėtakis - 1 vienetas

Žuvis su daržovėmis

Ingredientai: Žuvies - 1 kilogramas, Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas

Žuvies užkepėlė

Ingredientai: Svogūnas - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 20 gramų, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Žuvies filė - 200 gramų, Konservuotas agurkas - 1 vienetas

Žuvis tešloje

Ingredientai: Žuvies filė - 2 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 100 gramų, Pienas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas

Lydekos apkepas su kukurūzais

Ingredientai: Žuvies filė - 800 gramų, Morkos - 3 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Žalumynai - 1 pundelis, Konservuoti kukurūzai - 1 sauja, Kiaušiniai - 4 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Kepta žuvis su česnakiniu apvalkalu

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Majonezas - 150 gramų, Citrinos sultys - 25 mililitrai, Česnakai - 2 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis

Žuvies užkepėlė su grietine

Ingredientai: Starkis - 1 kilogramas, Grietinė - 1 stiklinė, Sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 pundelis, Džiūvėsėliai - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji š

Ryžiais įdaryta žuvis

Ingredientai: Žuvis - 1.5 kilogramo, Ryžiai - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas

Žuvis su svogūnų padažu

Ingredientai: Žuvis - 1.5 kilogramo, Pomidorų tyrė - 500 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Lauro lapai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis, Rozmarinas - 1 žiupsnelis

Žuvies vyniotinis

Ingredientai: Žuvies filė - 1 kilogramas, Citrinos sultys - 0.5 valgomojo šaukšto, Batonas - 1 riekė, Pienas - 1 valgomasis šaukštas, Manų kruopos - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Lauro lapai - 1 vienetas, Druska -

Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Kugelis su cukinija Čenakai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!