žuvies patiekalų receptai

Ingredientai: Žuvie filė - 400 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Grybai - 300 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 200 gramų

Ingredientai: Plekšnės - 2 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 stiklinė, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė, Kiaušinis - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 800 gramų, Morkos - 3 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Žalumynai - 1 pundelis, Konservuoti kukurūzai - 1 sauja, Kiaušiniai - 4 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Žuvies filė - 400 gramų, Aliejus - 50 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Menkės filė - 500 gramų, Balta duona - 100 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Žirneliai - 300 gramų, Džiūvėsėliai - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.5 arbati

Ingredientai: Lydekos filė - 1 kilogramas, Bulvės - 5 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Obuolių actas - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbati

Ingredientai: Plekšnė - 1 vienetas, Citrina - 0.5 vieneto, Lašiniai - 40 gramų, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis
Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.
Rodyti kitą patarimą