žuvies receptas

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Žuvies filė - 250 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Čiobrelis - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 2 vienetai, Petražolės - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 2 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 100 gramų, Pienas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Menkės filė - 800 gramų, Daržovių mišinys - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 2 vienetai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Druska, - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Batonas - 2 riekės, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Morka - 2 vienetai, Salieras - 3 vienetai

Ingredientai: Žuvies filė - 800 gramų, Morka - 2 vienetai, Salireras - 2 vienetai, Petražolės šaknis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorų pasta - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai

Ingredientai: Lynas - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Džiovinti grybai - 20 gramų, Grietinėlė - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Žuvis - 800 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gabalų, Grietinė - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 800 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lydekos filė - 400 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sviestas - 100 gramų, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Stinta - 500 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Vanduo - 1 stiklinė, Krienai - 2 valgomieji šaukštai, Actas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Grietinėlė, neriebi - 400 mililitrų, Jūros ešerys - 0.5 kilogramo, Citrina - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Kaparėliai - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 4 skiltelės, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Alyvuogių aliejus - 2 v

Ingredientai: Žuvies filė - 450 gramų, Paprika - 2 vienetai, Morkos - 0.5 vieneto, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 50 gramų, Pipirai, baltieji - 1 žiupsnelis, Kalendra - 1 saujelė, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimą