Greita paieška
Receptai
Draugai

žuvies tortas

Tortukas „Žvaigždutė“

Ingredientai: Šaldytas „Mantingos“ tešla - 2 lapai, Fermentinis sūris - 30 gramų, Česnakas - 1 skiltelė, kietai virtas kiaušinis - 1 vienetas, Majonezas - 100 gramų, smulkinti krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Juodų ikriukai iš jūros dumblių - 3 arbatiniai

Šventinis lašišos tortas

Ingredientai: Lakštai - 5 vienetai, Lašiša, rūkyta - 300 gramų, Varškės sūreliai, lydyti - 500 gramų, Krapai, smulkinti - 1 sauja, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai, Citrina - 1 vienetas

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Burokėlių salotos Naminė pica Kepta žuvis marinate Šašlykai marinuoti kefyre
Reklama
Prisijunk prie mūsų!