žuvis

Ingredientai: Stintos - 1 kilogramas, Miltai - 1 stiklinė, Citrinos - 1 vienetas, Krapų šakelės - 2 vienetai, Aliejus - 80 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Tilapijų filė - 500 gramų, Aliejus - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražolės, krapai, rozmarinai) - 1 saujelė, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Upėtakis - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Pomidoras - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Citrina - 1 vienetas, Vanduo - 150 mililitrų, Sviestas 82% - 60 gramų, Lauro lapai - 1 vienetas, Gvazdikėliai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šau

Ingredientai: Žuvis - 800 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Batonas - 2 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Svogūnas - 1 vienetas, Žuvies prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 pundelis

Ingredientai: Žuvies filė - 400 gramų, Pomidorų padažas - 1 stiklinė, Citrina - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Želatina - 50 gramų, Citrinos sulčių - 3 valgomieji šaukštai, žirnių šaldytų - 100 gramų, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Paprika saldžioji m

Ingredientai: Burokėliai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Silkės filė - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Majonezas - 1 stiklinė, Granatai - 200 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Žuvie filė - 1 kilogramas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 80 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 40 gramų, Džiūvėsėliai - 40 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Pievagrybiai - 100 gramų, Svogūnas - 1 galva, Pomidorai - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 1 saujelė, Svogūnai - 150 gramų

Ingredientai: Lašiša - 400 gramų, Bulvės - 300 gramų, Baklažanai - 250 gramų, Svogūno laiškai - 4 vienetai, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Actas - 10 valgomųjų šaukštų, Vanduo - 15 valgomųjų šaukštų, Cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Jūros ešerys, filė - 1.5 kilogramo, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai, virti - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų, Majonezas - 200 gramų
Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.
Rodyti kitą patarimą