žuvis

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gramų, Parmezano sūris - 80 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė

Ingredientai: Menkės filė - 800 gramų, Daržovių mišinys - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 2 vienetai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Druska, - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Batonas - 2 riekės, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Morka - 2 vienetai, Salieras - 3 vienetai

Ingredientai: Rukyta skumbrė - 1 vienetas, Ryžiai - 200 gramų, Kukurūzai - 200 gramų, Agurkas - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 100 gramų, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Žuvis - 800 gramų, Džiūvėsėliai - 100 gabalų, Grietinė - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 800 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Stinta - 1 kilogramas, Miltai - 2 stiklinės, Aliejus - 1 stiklinė, Citrina - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 sauja, Krienai - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Lydekos filė - 400 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sviestas - 100 gramų, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Stinta - 500 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Vanduo - 1 stiklinė, Krienai - 2 valgomieji šaukštai, Actas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Žuvies filė - 800 gramų, Morkos - 3 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Žalumynai - 1 pundelis, Konservuoti kukurūzai - 1 sauja, Kiaušiniai - 4 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Žuvies filė - 400 gramų, Aliejus - 50 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą