Greita paieška
Receptai
Draugai

žuvis

Orkaitėje kepta lydeka

Ingredientai: Lydekos filė - 1 kilogramas, Bulvės - 5 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Obuolių actas - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbati

Žuvis alaus tešloje

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Alus - 125 mililitrai, Kvietiniai miltai - 125 gramai

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Grybų padažas Virtos “gėlytės” Šašlykas orkaitėje Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!