Paruošimo tipas - Marinavimas

Ingredientai: Vanduo - 3.5 litro, Actas - 0.5 litro, Cukrus - 600 gramų, Druska - 100 gramų, Pipirai, juodieji - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 6 vienetai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Agurkai - 5 kilogramai, Krapai - 1 pundelis

Ingredientai: Lašišos filė - 400 gramų, Granato sėklos - 1 saujelė, Salotos - 1 pundelis, Citrinos sultys - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Silkės filė - 6 vienetai, Konservuoti ananasai - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Marinuoti agurkai - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 2 vienetai, G

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 3 kilogramai, Šampanas - 1 butelis, Obuolių sultys - 700 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Prieskoniai mėsai - 1 pakelis

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Kefyras - 1 litras

Ingredientai: Žuvies filė - 1 kilogramas, Miltai - 1 stiklinė, Prieskoniai žuviai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Morkos - 100 gramų, Svogūnai - 80 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai, Kvapieji pipirai - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 2 vienetai, Cinamon

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 4 valgomieji šaukštai, Pipirai - 6 vienetai, Lauro lapai - 1 vienetas, Actas - 3 mililitrai, Grybai - 1 kilogramas

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Vanduo - 9 stiklinės, Druska - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Actas - 100 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 saujelė, Lauro lapai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Kiaulienos šonkauliai - 500 gramų, Medus, skystas - 50 mililitrų, Vynas, baltas - 50 mililitrų, Vanduo - 50 mililitrų, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 vienetas, Druska, Pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Pievagrybia - 200 gramų, Salotos - 100 gramų, žalieji žirneliai - 1 stiklinė, Parmezano sūris - 100 gramų, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą