Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Marinavimas

Vengrijos agurkai

Ingredientai: Vanduo - 3.5 litro, Actas - 0.5 litro, Cukrus - 600 gramų, Druska - 100 gramų, Pipirai, juodieji - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 6 vienetai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Agurkai - 5 kilogramai, Krapai - 1 pundelis

Lašišos suktinukai

Ingredientai: Lašišos filė - 400 gramų, Granato sėklos - 1 saujelė, Salotos - 1 pundelis, Citrinos sultys - 2 arbatiniai šaukšteliai

Silkės suktinukai

Ingredientai: Silkės filė - 6 vienetai, Konservuoti ananasai - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Marinuoti agurkai - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 2 vienetai, G

Šventiniai šašlykai

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 3 kilogramai, Šampanas - 1 butelis, Obuolių sultys - 700 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Prieskoniai mėsai - 1 pakelis

Šašlykai marinuoti kefyre

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Kefyras - 1 litras

Kepta žuvis marinate

Ingredientai: Žuvies filė - 1 kilogramas, Miltai - 1 stiklinė, Prieskoniai žuviai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Morkos - 100 gramų, Svogūnai - 80 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai, Kvapieji pipirai - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 2 vienetai, Cinamon

Marinuoti grybai

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 4 valgomieji šaukštai, Pipirai - 6 vienetai, Lauro lapai - 1 vienetas, Actas - 3 mililitrai, Grybai - 1 kilogramas

Marinuotos cukinijos

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Vanduo - 9 stiklinės, Druska - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Actas - 100 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 saujelė, Lauro lapai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis

Marinuoti šonkauliai

Ingredientai: Kiaulienos šonkauliai - 500 gramų, Medus, skystas - 50 mililitrų, Vynas, baltas - 50 mililitrų, Vanduo - 50 mililitrų, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 vienetas, Druska, Pipirai - 0 žiupsnelių

Gaivios pievagrybių salotos

Ingredientai: Pievagrybia - 200 gramų, Salotos - 100 gramų, žalieji žirneliai - 1 stiklinė, Parmezano sūris - 100 gramų, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas

"Gravlax" sūdyta lašiša

Ingredientai: Šviežios lašišos filė - 900 gramų, Jūros druska - 200 gramų, Smulkus cukrus - 150 gramų, Krapai - 50 gramų, Balti pipirai - 25 vienetai, Kalendros sėklos - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Orkaitėje troškinti balandėliai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!