Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Plakimas

Dietinis agurkų - kefyro kokteilis

Ingredientai: Kefyras - 400 gramų, Agurkai - 2 vienetai, Krapai - 1 saujelė, Bazilikai - 1 saujelė

Sojų pieno kokteilis

Ingredientai: Sojos pieno - 300 mililitrų, Bananai - 2 vienetai, Kivi - 2 vienetai, Kriaušės - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Milkshake

Ingredientai: Pienas - 150 mililitrų, Braškės - 6 vienetai, Mėlynės - 1 sauja

Kopūstų - morkų salotos

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Morkos - 1 vienetas, Porai - 1 gabalas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Moliūginis kokteilis

Ingredientai: Moliūgų minkštimas - 150 gramų, Apelsinų sultys - 150 gramų, Pienas (sojų arba kokoso) - 150 gramų, Cinamonas - 2 žiupsneliai

Kriaušinis pusryčių kokteilis

Ingredientai: Kriaušės - 2 vienetai, Avižiniai dribsniai - 2 valgomieji šaukštai, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Cinamonas - 2 žiupsneliai, Bananai - 1 vienetas

Šokoladinė kava

Ingredientai: Tirpi kava - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sirupas, šokoladinis - 10 gramų, Pienas - 50 mililitrų, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Greitas Kalėdinis tortukas

Ingredientai: Biskvitiniai piršteliai - 500 gramų, Maskarponės sūris - 400 mililitrų, Kondensuotas pienas, saldintas - 1 skardinė, Kava (stipri) - 300 mililitrų, Uogienė - 6 valgomieji šaukštai, Kokoso drožlės - 100 gramų, Šokoladas, juodas - 100 gramų

ZIGMO lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais

Ingredientai: ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė - 400 gramų, Duona, „Macai - 4 lapai, Agurkai - 200 gramų, Salotos (garbanotos) - 100 gramų, Pomidorai, vyšniniai - 8 vienetai, Salotos, „Wakame“ - 100 gramų, Alyyvuogių aliejus - 50 gramų, Kiaušiniai, trynia

Braškių ir kivių uogienė

Ingredientai: Braškės - 500 gramų, Kivi - 4 vienetai, Cukrus - 400 gramų

Banano, persimono ir apelsino desertas

Ingredientai: Bananas - 1 vienetas, Persimonas - 1 vienetas, Apelsinas - 1 vienetas

Banano, mango ir apelsino musas

Ingredientai: Bananas - 1 vienetas, Mangas - 1 vienetas, Apelsinas - 1 vienetas

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Astros kepsnys Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!