Paruošimo tipas - Plakimas

Ingredientai: Sojos pieno - 300 mililitrų, Bananai - 2 vienetai, Kivi - 2 vienetai, Kriaušės - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kopūstai, švieži - 300 gramų, Morkos - 1 vienetas, Porai - 1 gabalas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Moliūgų minkštimas - 150 gramų, Apelsinų sultys - 150 gramų, Pienas (sojų arba kokoso) - 150 gramų, Cinamonas - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kriaušės - 2 vienetai, Avižiniai dribsniai - 2 valgomieji šaukštai, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Cinamonas - 2 žiupsneliai, Bananai - 1 vienetas

Ingredientai: Tirpi kava - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sirupas, šokoladinis - 10 gramų, Pienas - 50 mililitrų, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Biskvitiniai piršteliai - 500 gramų, Maskarponės sūris - 400 mililitrų, Kondensuotas pienas, saldintas - 1 skardinė, Kava (stipri) - 300 mililitrų, Uogienė - 6 valgomieji šaukštai, Kokoso drožlės - 100 gramų, Šokoladas, juodas - 100 gramų

Ingredientai: ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė - 400 gramų, Duona, „Macai - 4 lapai, Agurkai - 200 gramų, Salotos (garbanotos) - 100 gramų, Pomidorai, vyšniniai - 8 vienetai, Salotos, „Wakame“ - 100 gramų, Alyyvuogių aliejus - 50 gramų, Kiaušiniai, trynia
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą