Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Rūkymas

Ant grotelių rūkyti žuveliokai

Ingredientai: Žuvys, šviežios, Upės ar ežero - 3 kilogramai, Česnakai - 1 galva, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Lauro lapai - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai, sodo - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai, 5 rūšių - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražol

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės

Ingredientai: Vištų sparneliai - 0.5 kilogramo, Vištų blauzdelės - 0.5 kilogramo, Česnakas - 2 skiltelės, Kadagio uogos - 1 sauja, Pjovenos - 1 sauja, Prieskoniai - 0 žiupsnelių

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žali pomidorai Gardutėlė kriaušių uogienė Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Kugelis su cukinija Naminių vynuogių kompotas žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!