Bulvių apkepas

Ingredientai: Bulvės - 3 kilogramai, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 0.3 saujos, Krapai - 0.3 saujos, Bazilikai - 0.3 saujos, Spirgučiai - 100 gramų

Ingredientai: Bulvės - 3 kilogramai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Petražolės šakelės - 1 saujelė, Krapai (šviežios šakelės) - 1 saujelė, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Bulvės - 3 kilogramai, Svogūnai - 1 vienetas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Žalumynai - 1 sauja

Ingredientai: Buvės - 1 kilogramas, Pienas - 100 mililitrų, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Česnakas - 2 skiltelės, Pievagrybiai - 200 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Svogūnai - 2 vienetai

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Kiaulienos faršas - 400 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnai - 100 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pievagrybiai - 200 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramų, Juodosios alyvuogės - 80 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Kumpis - 350 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Kiaušinai - 2 vienetai

Ingredientai: Grietinė - 200 mililitrų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Krapai - 1 valgomasis šaukštas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Bulvės - 750 gramų, Sūris - 250 gramų, Burokėliai - 200 gramų, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Virtos bulvės - 250 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Maltos mėsos - 100 gramų, Sviestas - 10 gramų, Džiūvėsėliai - 10 gramų, Sviestas - 70 gramų

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Sviestas - 50 gramų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Kumpis - 200 gramų
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą