Mėsos apkepas

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Mėsa - 300 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakai - 12 skiltelių, Pomidorų padažas - 12 valgomųjų šaukštų, Lauro lapai - 6 vienetai, pipirai - 12 vienetų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus -

Ingredientai: Virtos bulvės - 5 vienetai, Margarinas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Virta mėsa - 200 gramų, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Jautiena - 1 kilogramas, Paprika - 3 vienetai, Pomidorai - 3 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 300 gramų, Majonezas - 250 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Kmynai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 žiupsnelis,

Ingredientai: Bulvės - 0.5 kilogramo, Avienos faršas - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Fermen
Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą