Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynai, sklindžiai

Lietiniai su mėlynėmis

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Mėlynės - 250 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 1.5 stiklinės, Pienas - 3 stiklinės

Lietiniai su obuoliais

Ingredientai: Obuoliai - 250 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 100 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Lietiniai blynai apelsinų padaže

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 115 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 300 mililitrų, Sviestas - 25 gramai, Apelsinai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Rudasis cukrus - 115 gramų, Konjakas - 1 valgomasis šaukštas

Lietiniai blynai su raugintais kopūstais

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Vanduo - 600 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Rauginti kopūstai - 250 gramų, Šoninė, rūkyta - 150 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Biskvitiniai lietiniai

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Pienas - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Medus - 1.5 valgomojo šaukšto, Sviestas - 30 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Bulviniai blynai su žuvimi

Ingredientai: Žuvies filė - 300 gramų, Bulvės - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnai - 1 galva, Grybai - 150 gramų, Aliejus - 20 mililitrų

Bulviniai blynai su raudonaisiais ikrais

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 galva, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai, kvietiniai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 8 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Ikrai - 200 gramų, Kiaušiniai

Pagerinti bulviniai blynai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Faršas - 450 gramų, Prieskoniai, kiaulienai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 2 žiupsneliai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai

Bulviniai blynai

Ingredientai: Bulvės, išvirtos - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Krapai, smulkinti - 1 pundelis, Svogūnų laiškai - 0.5 pundelio, Petražolės - 0.5 pundelio, Miltai - 3 valgomieji šaukštai

Kulebiaka su raugintais kopūstais

Ingredientai: Tešla 350 g miltų 50 g sviesto 1 kiaušinis 15 g mielių 80 g pieno šaukštelis druska 2 šaukštai cukraus Įdaras 800 g raugintų kopūstų 1 svogūnas 100 g šoninės šaukštas aliejaus

Bananų suktinukai

Ingredientai: Bananai - 3 vienetai, Šoninė - 200 gramų, Svogūnas - 1 vienetas

Makaronai su saulėgrąžomis ir sūriu

Ingredientai: Makaronai - 1 pakelis, Saulėgrąžos - 1 sauja, Fermentinis sūris - 150 gramų

Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Mieliniai čeburėkai Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!