Drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Ingredientai: Maskarponės sūris - 200 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 gramų, Varškė, kreminė - 200 gramų, Konservuoti persikai - 200 gramų, Citrinos - 1 vienetas, Apelsinai - 1 vienetas, Citrinų žele - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Va

Ingredientai: Varškė, kreminė - 400 gramų, Konservuoti mangai - 200 gramų, Kondensuotas pienas, saldintas - 100 gramų, Šokoladas, juodas - 50 gramų, Bananai - 1 vienetas, Džiovintos slyvos - 1 sauja, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis

Ingredientai: Jogurtas natūralus, liesas - 400 gramų, Braškės (šaldytos ar šviežios) - 200 gramų, Kivių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Vanilės milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Konservuoti persikai - 400 gramų, Šaldytos uogos - 400 gramų, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Geriamas jogurtas su persikais ir abrikosais - 500 mililitrų, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras - 1 žiupsnelis, Citrina (sultys) - 3 valgomieji šaukštai, Konservuotų persikai - 200 gramų, Uogos - 100 gramų, Kivinė želė - 1 pakelis, Žel

Ingredientai: Vištiena (blauzdelės, kulšelės ar krūtinėlės) - 500 gramų, Morkos - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės, Želatina - 1 pakelis, Prieskoniai (mėgstami) - 15 gramų, Žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) - 15 gramų, Svogūnas - 1 galva

Ingredientai: Grietinėlė, (30-35% riebumo) - 200 mililitrų, Žėlė vaisinė - 3 pakeliai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Grietinėlė, 30 % riebumo - 400 mililitrų, Espresso kava - 100 mililitrų, Cukrus - 75 gramai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą