Greita paieška
Receptai
Draugai

Drebučiai

Liežuvio drebučiai

Ingredientai: Liežuvis - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Sultinys - 500 mililitrų, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 valgomasis šaukštas

Silkė su drebučiais

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Konservuoti žirneliai - 50 gramų, Žuvies drebučiai - 100 gramų, Majonezas - 30 gramų, Grietinė - 20 gramų, Baltas sausas vynas - 20 gramų, Citrinos sultys - 0.5 vieneto

Kalakutienos drebučiai

Ingredientai: Kalakutiena - 600 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Želatina - 1 arbatinis šaukštelis, Morkos - 2 vienetai

Agrastų džemas

Ingredientai: Agrastai - 1 kilogramas, Cukrus - 800 gramų, Vanduo - 1 stiklinė

Sluoksniuoti želė pyragaičiai

Ingredientai: Grietinė - 500 gramų, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Kakavos milteliai - 3 valgomieji šaukštai, Vanilė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Želatina - 6 arbatiniai šaukšteliai, Kondensuotas pienas - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomas

Želės desertas

Ingredientai: Apelsinai - 2 vienetai, Želė - 1 pakelis

Šaltalankių ir kavos drebučiai

Ingredientai: Šaltalankių sultys - 6 valgomieji šaukštai, Natūralus jogurtas - 450 gramų, Kava - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 3 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 9 valgomieji šaukštai

Varškės sūris su želė gabalėliais

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Rūgpienis - 0.5 litro, Grietinė - 1 stiklinė, Želatina - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Želė - 2 pakeliai

Vaisių drebučiai

Ingredientai: Konservuoti vaisiai - 400 gramų, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 0.5 stiklinės, Valgomieji dažai - 1 pakelis, Apelsinai - 3 vienetai

Makaronų drebučiai

Ingredientai: 250 g lakštinių makaronų (geriau įvairiaspalvių), svogūnas, raudona saldžioji paprika, 2 marinuoti agurkai, indelis konservuotų kukurūzų, rūgštus obuolys, citrinos sultys, 200 g riebios grietinės, 2 šaukštai garstyčių, stiklinė mėsos sult

Kefyro drebučiai

Ingredientai: 0,5l kefyro, 2 šaukštai cukraus pudros, 20g želatinos, vanilino.

Agrastų ir braškių drebučiai(džemas)

Ingredientai: 700g agrastų, 300g braškių, 1 kg cukraus.

Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ungurio šašlykas Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Karamelizuota kiaulienos šoninė Nugarinės šašlykas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!