Greita paieška
Receptai
Draugai

Putėsiai

Šokolado putėsiai

Ingredientai: Šokoladas - 400 gramų, Karštas vanduo - 100 mililitrų

Creme brulee

Ingredientai: Miltai - 100 gramų, Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Vanilė, ankštis - 1 vienetas, Romas - 80 mililitrų, Grietinėlė - 400 mililitrų, Pienas, riebus - 400 mililitrų

Vaisių ir vanilės pudingas

Ingredientai: Sausainiai - 8 vienetai, Agrastai - 250 gramų, Avietės - 150 gramų, Persikas - 1 vienetas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 0.5 litro, Kiaušiniai - 2 vienetai, Krakmolas - 4 valgomieji šaukšta

Citrinų putėsiai

Ingredientai: Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto, Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Varškė - 250 gramų

Pieniškas šokoladinis pudingas

Ingredientai: Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 1.5 stiklinės, Grietinė - 0.5 stiklinės, Šokoladas, pieniškas - 120 gramų, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis

Ryžių pudingas su džiovintais vaisiais

Ingredientai: Vanduo - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Ryžiai - 0.5 stiklinės, Pienas - 3 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Kiaušinio baltymai - 2 vienetai, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis, Kardamonas - 1 žiupsnelis, Razinos - 0.3 stiklinės, Džiovint

Braškių ir ryžių desertas

Ingredientai: Braškės - 100 gramų, Ryžiai - 100 gramų, Pienas - 150 mililitrų, Pistacijos - 50 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Ryžių pudingas su persimonais

Ingredientai: Ryžiai - 250 gramų, Persimonai - 2 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Vanilės ekstraktas - 1 arbatinis šaukštelis, Razinos - 60 gramų, Pienas - 250 mililitrų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Riešutai - 60 gram

Šokolado pūtėsiai

Ingredientai: 0,5 stiklinės pieno 5 kiaušinių baltymai 200g šokolado 2 šaukštai miltinio cukraus 1 šaukštelis želatinos Razinos pagal skonį.

Vištienos putėsiai

Ingredientai: 1 višta, 1 morka, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės balto vyno, 2 stiklinės 35% riebumo grietinės, 2 šaukštai želatinos, druskos, muskato riešuto(jei nėr muskato tinka ir kvapnieji pipirai)

Bananiniai putėsiai

Ingredientai: 3 gerai prinokę bananai; 1 š. citrinos sulčių; 1 a.š. vanilės; 1 a.š. cinamono; ¼ p. tarkuoto kokoso; 2 š. cukraus; Plaktos grietinėlės.

JUODUJU SERBENTU PUTESIAI

Ingredientai: 2 stikliniu juoduju serbentu; stiklines cukraus; 200ml riebios grietineles; 3 saukstu zelatinos; metu lapeliu (papuosti).

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Žemaičių blynai su faršu Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Grybų padažas Naminė pica Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!