Šalti desertai

Ingredientai: Sultys, žaliųjų vynuogių (naminės) - 1 litras, Avietės, šaldytos - 1 sauja, Želatina - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vaisiai (obuoliai, kriaušės, kivis, citrina, bananas, apelsinai ir kt.) - 500 gramų, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Imbieras - 1 centimetras

Ingredientai: Vanilinis cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Varškė - 350 gramų, Razinos - 4 vienetai, Mormos, pora gabaliukų - 2 skiltelės

Ingredientai: Grietinė, jogurtinė (liesa) - 450 gramų, Grietinėlė, liesa - 200 gramų, Vanilinis cukraus - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 4 valgomieji šaukštai, Citrina - 1 vienetas, Braškės, trintos - 400 gramų, Želatina - 3 valgomieji šaukštai, Š

Ingredientai: Varškė - 300 gramų, Kokoso drožlės - 300 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Aguonų - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Migdolų pasta - 50 gramų, Sūris (filadelfijos) - 100 gramų, Cukrus - 60 gramų, Grietinėlė - 1 skiltelė, Želatina - 15 gramų, Biskvitas (tarta) - 1 vienetas, Romas, šviesus - 30 mililitrų, Braškės - 350 gramų

Ingredientai: Grietinėlė - 1 stiklinė, Jogurtas - 900 gramų, Želatina - 1 pakelis, Želė - 1 vienetas, Persikai, konservuoti - 150 gramų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kokosų pieno - 1 stiklinė, Chia sėklų - 1 stiklinė, Medaus arba klevų sirupo - 1 valgomasis šaukštas, vanilinio cukraus - 1 arbatinis šaukštelis, Prinokusio kivi - 1 vienetas, Prinokusio mango - 1 vienetas, Migdolų plokštelių - 2 valgomieji

Ingredientai: Tešla (šaldyta bemielė) - 2.5 lapo, Želė, braškinė - 80 gramų, Želė, avietinė - 80 gramų, Juodieji serbentai (trinti su cuktum) - 10 valgomųjų šaukštų, Braškės (trintos su cukrumi) - 5 valgomieji šaukštai, Braškėsšaldytos - 3 vienetai, Aviet
Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.
Rodyti kitą patarimą