Greita paieška
Receptai
Draugai

Gėrimai alkoholiniai

Margarita

Ingredientai: 45ml tekilos, 30ml citrinos sulčių, 15 ml "Cointreau" (prancūziškas likeris), kiaušinio baltymas.

Žuvienė su degtine

Ingredientai: 1 karšis arba didelė kuoja, 5 bulvės, 1 didelė morka, 1 svogūnas, 1 skiltelė česnako, 50 g degtinės, truputis druskos, pipirų.

Universalusis čili

Ingredientai: 10 raudonų ir 10 žalių čili pipirų, penkios skiltelės česnako, keturi mažyčiai svogūnėliai, pora lauro lapelių,actas, druska, cukrus, arbatinis šaukštelis raudonėlio.

KIŠENĖLĖS PRIE ALUS

Ingredientai: Čia toks nukopijuotas, bet pakeistas receptas.( Priderinau savo skonio receptoriams Wink ) Tešlą supjaustyti kvadratėliais, uždėti įdaro ir padaryti trikampiukus ar kišenėles. Kepti keptuvėje arba orkaitėje. Įdaras Svogūnas, česnakas

TORTUKAS-APVALUS KAIP OBUOLYS

Ingredientai: 5obuoliai;250sausainiu;vanilino;50razinų;100kapotų riešutų;plaktos grietinėlės;cinamono,

Olandiška kava

Ingredientai: Kava - 400 gramų, Kakava - 1 arbatinis šaukštelis, Konjakas - 50 gramų

Raudonoji Mėrė

Ingredientai: Degtinė (balta) - 40 gramų, Pomidorų sultys - 60 gramų, Salieras, gabaliukas - 1 vienetas, Citrina, griežinėlis - 1 vienetas

Šampano šerbetas su kriaušėmis

Ingredientai: Šerbetui reikės: 300 g šampano (labiausiai tinka pusiau sausas) 300 g kriaušių (šviežių arba konservuotų) šaukštas citrinos sulčių Jums dar reikės vienos kriaušės, stiklinės raudono vyno, šaukštelio krakmolo, cukraus ir prieskonių

Ledų kokteilis "SVAJA"

Ingredientai: 200 g. (500ml) vaniliniu ar grietininiu ledu; 3 saukstai avieciu likerio; 100 g. avieciu sirupo; 1 saukstas cukraus (as nedejau, nes man butu per saldu); braskiu papuosti.

skanu:)

Ingredientai: Beileys likeris 100g, 50g degtines, 100g pieno

Glintveinas

Ingredientai: 160 g. saldaus raudono vyno 20 g. kalvadoso 20 g.natūralaus medaus 20 g. konservuotų vaisių sirupo 2 g. kmynų 0,1 g. cinamono (žievelės) 0,1 g. muškato riešuto 10 g. šviežių obuolių arba 10 g. citrinos

Pieno gėrimas su šviežių uogų sultimis

Ingredientai: 1,5 l pieno, 400 g uogų sulčių, 250 g cukraus.

Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Grybų padažas Kepta žuvis marinate Įprasti morenginiai sausainiai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!