Alus

Ingredientai: Krepšelių - 10 vienetų, Kiaušinis - 1 vienetas, Sūris - 50 gramų, Krevetės - 10 vienetų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Alus, šviesusis - 2.5 litro, Sprite - 2.5 litro, Apelsinų likeris - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Apelsinai - 1 vienetas

Ingredientai: 800 ml alaus, 2 kiaušinio tryniai, 5 g sviesto, 10 g ruginės duonos, 2 g druskos, 120 ml grietinėlės

Ingredientai: 10 raudonų ir 10 žalių čili pipirų, penkios skiltelės česnako, keturi mažyčiai svogūnėliai, pora lauro lapelių,actas, druska, cukrus, arbatinis šaukštelis raudonėlio.

Ingredientai: Čia toks nukopijuotas, bet pakeistas receptas.( Priderinau savo skonio receptoriams Wink ) Tešlą supjaustyti kvadratėliais, uždėti įdaro ir padaryti trikampiukus ar kišenėles. Kepti keptuvėje arba orkaitėje. Įdaras Svogūnas, česnakas

Ingredientai: 5obuoliai;250sausainiu;vanilino;50razinų;100kapotų riešutų;plaktos grietinėlės;cinamono,

Ingredientai: 800 ml alaus, 2 kiaušinio tryniai, 5 g sviesto, 10 g ruginės duonos, 2 g druskos, 120 ml grietinėlės.
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą