Greita paieška
Receptai
Draugai

Likeriai

Kavos kokteiliukas

Ingredientai: Kava - 4 stiklinės, Kavos likeris - 100 mililitrų

Ispaniška "Colada"

Ingredientai: Kokosų likeris - 30 mililitrų, Romas - 15 mililitrų, Ananasų sultys - 55 mililitrai, Ledukai - 6 vienetai

Ispanijos aidai

Ingredientai: Sprite - 0.5 litro, Vynas - 0.7 litro, Likeris - 200 gramų, Citrina - 2 vienetai, Ledukai - 0.5 litro

Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)

Ingredientai: Espresso kava - 20 mililitrų, Likeris "POÉMA Creme" - 30 mililitrų, Romas „Angostura 7 years old“ - 20 mililitrų, Sirupas „Monin Macadamia Nut“ - 15 mililitrų, Kokosų pieno kremas - 40 mililitrų

Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)

Ingredientai: Likeris "POÉMA Creme" - 40 mililitrų, Pienas - 60 mililitrų, Likeris „BOLS Cacao White“ - 40 mililitrų, Likeris cinamoninis „BOLS Gold Strike“ - 15 mililitrų, Ledai vaniliniai (plombyras) - 50 gramų

Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)

Ingredientai: Grietinėlė - 15 mililitrų, Likeris "POÉMA Creme" - 45 mililitrai, Likeris aviečių, - 30 mililitrų, Biteris - 5 arbatiniai šaukšteliai

Žiemos saulėgrąžos kokteilis

Ingredientai: Degtinė - 50 mililitrų, Apelsinų likeris - 15 mililitrų, Citrinos sultys - 20 mililitrų, Avietės - 2 vienetai

Kava su romu

Ingredientai: Romas - 50 mililitrų, Airiškas likeris - 15 mililitrų, Riešutinis likeris - 15 mililitrų, Kava, karšta - 1 stiklinė

Granatų punšas

Ingredientai: Sultys, granatų - 1.5 stiklinės, Kriaušių sultys - 1 stiklinė, Apelsinų likeris - 60 mililitrų, Alitos putojantis vynas - 700 mililitrų

Baltasis rusas

Ingredientai: Degtinė - 60 mililitrų, Plakta grietinėlė - 60 mililitrų, Kavos likeris - 60 mililitrų

Ledai su likeriu

Ingredientai: vaniliniai ledai - 60 gramų, Apelsinų likeris - 1 valgomasis šaukštas, Kavos likeris - 1 valgomasis šaukštas, Airiškas likeris - 70 mililitrų, Kakava - 1 arbatinis šaukštelis

Šokoladinis romo kokteilis

Ingredientai: Romas - 35 mililitrai, Šokoladinis likeris - 25 mililitrai, Grietinėlė, 35 % riebumo - 10 mililitrų, Avietės - 3 vienetai, Šokoladas - 10 gramų

Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Šašlykas ruoštas majoneze Įdaryti makaronų vamzdeliai Vermutas su toniku Nugarinės šašlykas Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!