Putojantis vynas

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Vyšnios - 1 saujelė, Persikai - 2 vienetai, Alitos putojantis vynas - 1 butelis

Ingredientai: Cukraus kubelis - 1 vienetas, Biteris - 5 lašai, Alitos putojantis vynas - 100 mililitrų, Citrinos sultys - 10 mililitrų

Ingredientai: Alitos putojantis vynas - 120 mililitrų, Cukraus kubelis - 1 vienetas, Biteris - 6 lašai

Ingredientai: Citrinos sultys - 20 mililitrų, Alitos putojantis vynas - 60 mililitrų, Persikų sultys - 20 mililitrų, Apelisinų sultys - 20 mililitrų

Ingredientai: Granatai, sėklos - 4 vienetai, Alitos putojantis vynas - 120 mililitrų, Granatų sultys - 30 mililitrų

Ingredientai: Biteris - 5 arbatiniai šaukšteliai, Cukraus kubeliai - 5 vienetai, Alitos putojantis vynas - 750 mililitrų

Ingredientai: Obuolių sultys - 10 mililitrų, Agavų sirupas - 10 mililitrų, Alitos putojantis vynas - 50 mililitrų

Ingredientai: Gazuoto vandens - 0.5 litro, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Alitos putojantis vynas - 0.5 litro, Apelsino sultys - 0.5 litro
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimą