Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovės

Čenakai

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Mėsa - 300 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakai - 12 skiltelių, Pomidorų padažas - 12 valgomųjų šaukštų, Lauro lapai - 6 vienetai, pipirai - 12 vienetų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus -

Kopūstų kotletai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Manų kruopos - 0.5 stiklinės, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės, Kopūstas, nedidelis - 1 vienetas, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių

Itališkai paruošti aguročiai

Ingredientai: Agurotis - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušiniai, kietai virti - 2 vienetai, Sultinys - 1 stiklinė, Lašinukai - 100 gramų

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Bulvės su grybais kaimiškai Dešrelės su bulvėmis Pica "Margarita" Koldūnai iš kukurūzų miltų Daržovių troškinys su šonine
Reklama
Prisijunk prie mūsų!