Paukštiena

Ingredientai: 5-6 kg žasies; 1 kg rūgščių obuolių; ½ kg džiovintų slyvų be kauliukų; 50 gr sviesto; 1/2 puodelio miltų; džiovintų obuolių ir slyvų papuošimui; druskos.

Ingredientai: 4 porcijoms paruošti reikia: 3 paprikų; 2 vištos krūtinėlių; 0,5 stiklinės virtų ryžių; 1 kiaušinio; 1 riekelės baltos duonos (batono); 0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų; kario prieskonių; druskos, pipirų.

Ingredientai: 250 g spagetti makaronų, 150 g keptos ar rūkytos vištienos, 250 g grybų įdaro, 250 ml grietinėlės, 1 val.š. aliejaus, prieskonių makaronams, druskos, baziliko

Ingredientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos.

Ingredientai: (4 asmenims) 4 vištienos krūtinėlių filė, 100 g fermentinio sūrio, 1 indelis konservuotų ananasų, 1 valg. šaukštas majonezo, vištienos prieskonių, kario. Garnyrui: 1 stiklinė ryžių, 1 saldžioji paprika, žaliųjų žirnelių, konse

Ingredientai: 500g vištienos krūtinėlės, 1 svogūnas, 400ml skardinė kokosų pieno, 1 šaukštas daržovių aliejaus, 1 citrinžolės stiebas, 3 šaukštai raudonos kario pastos, 1 šaukštas žuvies padažo, arbatinis šaukštelis rudojo cukraus, 4 žaliosios citrinos la

Ingredientai: 4 viščiukų kumpeliai, 4 česnako skiltelės, svogūnas, 10 mažų marinuotų agurkėlių, obuolys, 150g konservuotų ananasų, 30g marinuotos paprikos, šaukštelis medaus, šaukštelis sojų padažo, pagal skonį rytietiškų pukštienos prieskonių, aitriosios

Ingredientai: Putpelė - 1 vienetas, Vištienos filė - 200 gramų, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Ančių kepenėlių paštetas - 20 gramų, Brendis - 20 gramų, Mėlynosios vynuogės - 0 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 10 gramų

Ingredientai: Vištienos filė - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos filė - 1 kilogramas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Riebi grietinėlė - 1 pakelis, Prieskoniai „Vegeta“ - 0 žiupsnelių, Malti pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Vištienos ketvirčiai - 4 vienetai, Svogūnai - 4 vienetai, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 0.25 stiklinės, Šaldytos morkos su žirneliais - 1 pakelis, Vištienos sultinys - 2 vienetai, Vištienos prieskoniai - 1 arbatinis šau
Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą