Greita paieška
Receptai
Draugai

Paukštiena

Vištienos blyneliai

Ingredientai: 500 g vištienos be kaulų 3 šaukštai krakmolo 2 kiaušiniai 200 g fermentinio sūrio 3 šaukštai majonezo 1 svogūnas

Kepti vištų sparneliai su medaus ir pomidorų padažu

Ingredientai: 750 g vištų sparnelių 1 svogūnas 4 šaukštai pomidorų pastos 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas sojos padažo 1 šaukštas medaus aliejus apkepti pagal skonį mėgstamų prieskonių

Astros kepsnys

Ingredientai: Vištienos filė - 4 gabalai, Kiaušiniai, virti, smulkinti - 3 vienetai, Razinos - 1 stiklinė, Kiaušinai, žalias - 1 vienetas, Grietinėlė - 100 mililitrų

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės

Ingredientai: Vištų sparneliai - 0.5 kilogramo, Vištų blauzdelės - 0.5 kilogramo, Česnakas - 2 skiltelės, Kadagio uogos - 1 sauja, Pjovenos - 1 sauja, Prieskoniai - 0 žiupsnelių

Paella

Ingredientai: Jūros gėrybės, šaldytos - 400 gramų, Parikos, raudonos - 150 gramų, Svogūnai, ropiniai - 100 gramų, Česnakai - 5 skiltelės, Vištienos filė - 300 gramų, Ryžiai, plikyti - 300 gramų, Sultinys, vištienos - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Šafrana

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu Daržovių troškinys su šonine Pica "Margarita" Bulvės keptos folijoje Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!