Paukštiena

Ingredientai: 500 g vištienos be kaulų 3 šaukštai krakmolo 2 kiaušiniai 200 g fermentinio sūrio 3 šaukštai majonezo 1 svogūnas

Ingredientai: 750 g vištų sparnelių 1 svogūnas 4 šaukštai pomidorų pastos 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas sojos padažo 1 šaukštas medaus aliejus apkepti pagal skonį mėgstamų prieskonių

Ingredientai: Vištienos filė - 4 gabalai, Kiaušiniai, virti, smulkinti - 3 vienetai, Razinos - 1 stiklinė, Kiaušinai, žalias - 1 vienetas, Grietinėlė - 100 mililitrų

Ingredientai: Vištų sparneliai - 0.5 kilogramo, Vištų blauzdelės - 0.5 kilogramo, Česnakas - 2 skiltelės, Kadagio uogos - 1 sauja, Pjovenos - 1 sauja, Prieskoniai - 0 žiupsnelių
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą