Raudona mėsa

Ingredientai: Mėsa, virta - 500 gramų, Sviestas - 15 gramų, Grietinė - 100 gramų, Miltai - 15 gramų, Razinos - 30 gramų, Obuoliai - 100 gramų, Krapai - 15 gramų, Sultinys - 300 mililitrų

Ingredientai: Mėsa, malta - 350 gramų, Svogūnas - 1 galva, Česnako - 2 skiltelės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 50 mililitrų, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Cukinija - 70 gramų, Paprika, raudona - 50 gramų, Slyvos, džiovintos - 12 vienetų, Druska

Ingredientai: Kiauliena, išpjova - 600 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Actas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kiauliena - 500 gramų, Česnakai - 6 skiltelės, Kario prieskoniai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Gvazdikėliai - 6 vienetai, Lauro lapai - 3 vienetai, Kalendrų sėklos - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai, čili (džiovinti) - 1 arbatinis šaukštelis, V

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 1 kilogramas, Pomidorai, savo sultyje (su porais) - 800 mililitrų, Česnakai - 1 skiltelė, Pupelės, konservuotos - 400 gramų, Paprika - 1 vienetas

Ingredientai: Kiauliena, sparndinė - 2 kilogramai, Petražolės - 1 sauja, Svogūnai - 4 vienetai, Spanguolės - 1 sauja, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Actas, 9 % - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaulienos išpjova - 1 kilogramas, Laurų lapai - 6 vienetai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Balzaminis actas - 5 valgomieji šaukštai, Aitrioji paprika, džiovinta - 3 vienetai, Juodieji pipirai (malti) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji p
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimą