Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis

Ant grotelių kepta lydeka

Ingredientai: Lydeka - 1 kilogramas, Lašiniai, sūdyti - 200 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 2 skiltelės, Žalumynai (bazilikai, pertražolės, krapai, rozmarinai) - 1 saujelė, Juodieji pipirai - 2 žiupsnelia

Keptos tilapijos

Ingredientai: Tilapijų filė - 500 gramų, Aliejus - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražolės, krapai, rozmarinai) - 1 saujelė, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 1 žiupsnelis

Keptas upėtakis su Berno padažu ir pipirnėmis

Ingredientai: Upėtakis - 1.5 kilogramo, Citrinos - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 70 mililitrų, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Malti kvapieji pipirai - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikas, šviežias arba džiovintas - 50 gramų, Brokoliai - 1 gūželė, Ryžiai

Velykinė lydeka

Ingredientai: Lydeka - 3 kilogramai, Šaldytos lašišos filė - 250 gramų, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Porai, stiebai - 1 gabalas, Salierai, stiebai - 1 gabalas, Saldžiosios paprikos - 1 vienetas, Batonas - 4 riekės, Manai - 2 valgomieji šauk

Virtas upėtakis su juodaisiais ryžiais

Ingredientai: Upėtakis - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Pomidoras - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Citrina - 1 vienetas, Vanduo - 150 mililitrų, Sviestas 82% - 60 gramų, Lauro lapai - 1 vienetas, Gvazdikėliai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šau

Garuose paruošti lašišos didkepsniai

Ingredientai: Lašišos didkepsniai - 2 vienetai, Ryžiai - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Žuvies prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 žiupsnelis, Krapai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Broko

Keptas karpis

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai - 1 saujelė, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Sultys, citrinų - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Gardžioji žuvis su grybais

Ingredientai: Lydeka - 1 vienetas, Grybai, miško - 200 gramų, Grietinė - 3 vienetai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 2 valgomieji šaukštai

Kepta lašiša

Ingredientai: Lašiša - 2 gabalai

Orkaitėje keptas ešerys

Ingredientai: Ešerys - 2 vienetai, Krapai - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 2 vienetai, Citrina, griežinėliai - 4 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji malti pipirai - 0 žiupsnelių

Rudeniniai grybukai

Ingredientai: Kiau6iniai, tryniai - 4 vienetai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 100 gramų, Vanilinis cukrus, pakelis - 1 pakelis, Grietinė - 0.5 stiklinės, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 3 stiklinės

Kepta plekšnė

Ingredientai: Plekšnė - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas

Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Folijoje kepta vištiena Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!