Žuvis

Ingredientai: Aliejus (1 stiklinė) Druska (3 gr.) Migdolai (100 gr.) Pipirai (juodieji) (3 gr.) Pomidorai (500 gr.) Pomidorų padažas (0.5 stiklinė) Upėtakis (0.5 kg.)

Ingredientai: Lydekų(800g.) file;aliejus,miltai;-marinatui:1l,vandens;acto,cukraus ,druskos,pipirų,2-3 lauro lapeliai,2svogūno,2morkos

Ingredientai: 1 veršelio liežuvis, 1/2 stiklinės medaus, 1/2 šaukšto prieskonių, 1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 1/2 stiklinės acto, 1/2 stiklinės razinų, 1/4 šaukštelio garstyčių, 1 šaukštelis druskos.

Ingredientai: bulvių - 1 kg, žuvies file - 0,5 kg, kiaušinių - 2, aliejus kepimui, prieskoniai, druska.

Ingredientai: 25 g virto jautienos liežuvio 25 g virto kiaulienos liežuvio salotoms: 20 g morkų 20 g šviežių obuolių 8 g krienų cukraus citrinos rūgšties 5 g citrinos 10 g grietinės

Ingredientai: 1 veršelio liežuvis, 1/2 stiklinės medaus, 1/2 šaukšto prieskonių, 1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 1/2 stiklinės acto, 1/2 stiklinės razinų, 1/4 šaukštelio garstyčių, 1 šaukštelis druskos.

Ingredientai: 800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji paprika,

Ingredientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos.

Ingredientai: Skumbrės filė - 4 vienetai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis, Alijeus kepimui - 2 valgomieji šaukštai, Duona - 5 riekės, Pomidorai, maži - 200 gramų, Svogūnas, raudonas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Balto vyno acto -

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Vynas, baltas, sausas - 250 mililitrų, Pievagrybiai - 250 gramų, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 250 mililitrų, Kiaušiniai, tryn

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 300 gramų, Majonezas - 200 gramų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimą