Tortai

Ingredientai: 4 kiaušiniai, 250 g cukraus, 60 g miltu, 70 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 citrinos žievelė, 6 šaukšteliai želatinos, 250 g tepamo varškės sūrelio, 250 g jogurto, 1 citrinos sultys, 3 šaukštai degtinės, 350

Ingredientai: 4 stiklinės miltų, 2 stiklinės cukraus, po 1 stiklinę augalinių riebalų, razinų, smulkintų graikinių riešutų, 2 stiklinės obuolių sulčių, po 1 šaukštelį sodos ir cinamono, 2 šaukštai 9% stale acto, truputis druskos.

Ingredientai: Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė

Ingredientai: 300 g tiltų, 225 g sviesto, 100 g cukraus pudros, 1 kiaušinis, 2 šaukštai vandens, 4 dideli obuoliai, druska, riebalai formai ištepti, cukraus pudra tortui apibarstyti.

Ingredientai: Tešlai: 3 kiaušiniai, 8 šaukštai miltų, 6-7 šaukšteliai cukraus, 8 šaukštai krakmolo, kupinas šaukštelis kepimo miltelių. Pertepimui: 1/2 l. riebios grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, 100 g sukapotų riešutų, 20 g tirpios ka

Ingredientai: 180 g biskvitinių sausainių, 1 l. abrikosinio jogurto, 150 g šokoladinio glajaus, šiek liek aliejaus, 8 šaukšteliai želatinos, 1 citrinos sultys, 250 g cukraus, indelis konservuotų abrikosų, 250 g grietinėlės

Ingredientai: 250 g aviečių, 4 kiaušiniai, 90 g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, po 50 g kvietinių miltų ir krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 5 šaukštai želatinos, 250 g baltojo šokolado glajaus, 150 g grietinėlės, 1 šaukštas

Ingredientai: 175 g miltų, 25 g kakavos miltelių, 50 g miltinio cukraus, 125 g nesūdyto sviesto, druskos. Įdarui: 50 g baltojo šokolado, 250 g grietinėlės, 500 g braškių, 200 g maskarponės, 4 šaukštai braškių džemo.

Ingredientai: 335 g miltinio cukraus, 225 g minkšto sviesto, 4 kiaušiniai, 335 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 400 g natūralaus jogurto, skysto medaus.

Ingredientai: 40 g miltų, 40 g krakmolo, 80 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 3 kiaušiniai, 40 g miltinio cukraus, 500 ml grietinėlės, 2 pakeliai grietinėlės standiklio, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai citrinų likerio, 2 griežinėlia

Ingredientai: 100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papu
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimą