Tortai

Ingredientai: 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikinių riešutų.

Ingredientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 0,5 stiklinės cukraus, 50 g medaus, 50 g sviesto, 250 g miltų, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 50 g lazdyno riešutų, 1,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio. Kremui: 300 g grietinėlės, 300 g cukraus, 100 g

Ingredientai: 1 stiklinė "Medučio" medaus, 1 stiklinė cukraus, 3 kiaušiniai, 1 pakelis sviesto, 5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos

Ingredientai: Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Arbatiniai sausainiai - 200 gramų, Varškė, saldi - 400 gramų, Riešutai - 1 saujelė, Razinos - 1 saujelė, Marmeladiniai saldainiai - 1 saujelė

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Miltai - 1 stiklinė, Cukrus - 1 stiklinė, Varškė - 300 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Cukrus - 0.5 stiklinės, Vyšnių želė - 1 pakelis, Citrinos sultys - 0.5 vieneto

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Kefyras - 1 sauja, Kepimo miletliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druskos - 0 žiupsnelių, Varškė, riebi - 500 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų, Kefyras - 0.5 stiklinės, Bazilikas - 0 žiupsnelių,

Ingredientai: morengų lakštams:keturių baltymų ir 300 gr cukraus. Pertepti pasiruoškite 350 gr plaktos grietinėlės, 30 gr cukraus, arbatinį šaukštelį citrinos rūgšties ir 300 gr rūgštesnių uogų, pavyzdžiui, šviežių braškių, spanguolių ar juodųjų serbent

Ingredientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių , 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grietinėlės, 2 pakeliai vanilinio cukraus, melisos la

Ingredientai: Vaflių lakštai 4 kietai virti kiaušiniai 4 dideli marinuoti agurkai pakelis krabų lazdelių Apie 200 g fermentinio sūrio (galima jau sutarkuoto) Majonezo indelis Česnako skiltelė Druska, pipirai

Ingredientai: biskvitas;2 rūšių žele;0,5l.kefyro;puse indelio kond.pieno;turimų vaisių papuošimui;želatino2 šaukštų;pakelio tortams aplieti bespalvės žele.
Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą