Greita paieška
Receptai
Draugai

Vafliai

Vaflių krepšeliai

Ingredientai: Sviestas - 200 gramų, Miltai - 1.5 stiklinės, Cukrus - 1 stiklinė, Kiaušinai - 5 vienetai, Varškė - 200 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Uogienė - 2 arbatiniai šaukšteliai

Vaikystės prisiminimai

Ingredientai: Kiaušiniai - 5 vienetai, Cukrus - 1 stiklinė, Miltai - 1 stiklinė, Margarinas, (kepinių) - 200 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Lašinukai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Vanilinis cukrus - 1 žiupsnelis

Širdelės blynai

Ingredientai: Miltai - 300 gramų, Kiaušinai - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Vanilinis cukirus - 1 pakelis

Vafliai

Ingredientai: Sviestas/margarinas - 120 gramų, Cukrus - 80 gramų, Miltai - 80 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai

Kokosinis vaflių gardėsis

Ingredientai: Vafliai - 1 pakelis, Sutirštintas pienas - 1 skardinė, Kokoso drožlės - 100 gramų

Saldumynas su sezamais

Ingredientai: Vafliai - 5 lapai, Sutirštintas pienas - 1 skardinė, Sezamas, sėklos - 100 gramų, Šokoladas - 25 gramai

Šokoladiniai vafliai "Spice"

Ingredientai: 40 g. sviesto; 7 kiaušiniai; 1/2 stiklinės cukraus; 50 g. tarkuoto šokolado; 1 stiklinė miltų.

Vafliai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, 1 pak.sviesto, pusė stiklinės cukraus, 2 šaukštai miltų.

vafliai

Ingredientai: Tešlai: 1,5 stiklinės aukščiausios rūšies miltų 1 stiklinės grietinėlės 0,5 stiklinės cukraus 4 vnt. kiaušinių 2 šaukštų sviesto (tešlai) 1 šaukšto sviesto (kepimui) Kremui: 1,5 stiklinės grietinėlės 3 šaukštų cukraus p

Šokoladiniai vafliai

Ingredientai: 2 šaukštai sviesto, 7 kiaušiniai, 0,5 stiklinės cukraus, 100 g trinto šokolado, stiklinė miltų, sviesto, grietinėlės.

Vafliai su braškėmis

Ingredientai: 3 kiaušinių baltymų žiupsnelio druskos 50 g sviesto kiaušinio 70 g cukraus pudros vanilinio cukraus pagal skonį nuo vienos citrinos nutarkuotos žievelės 5 lašų migdolų esencijos (nebutina) žiupsnelio cinamono ir anyžių 150

VAFLIAI

Ingredientai: 5 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 stiklinė krakmolo 1,5 stiklinės cukraus 250g margarino 1 stiklinė pieno

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos sriuba su kariu Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!