Greita paieška
Receptai
Draugai

Konservai

Cukinija žiemai "Donecko"

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Paprika saldžioji - 1 kilogramas, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Česnakai - 100 gramų, Actas - 150 mililitrų, Aliejus - 200 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Petra

Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Pomidorai - 1 kilogramas, Paprika - 3 vienetai, Čili pipirai - 1 vienetas, Česnakai - 100 gramų, Aliejus - 1 stiklinė, Actas - 100 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Druska - 2 valgomieji šaukštai

Marinuotos cukinijos

Ingredientai: Cukinija - 3 kilogramai, Vanduo - 9 stiklinės, Druska - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Actas - 100 mililitrų, Juodieji pipirai - 1 saujelė, Lauro lapai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis

Skanios cukinijos žiemai

Ingredientai: Cukinija - 5 kilogramai, Aliejus - 0.5 litro, Pomidorų padažas - 0.5 litro, Cukrus - 1 stiklinė, Actas - 200 mililitrų, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 galva

Daržovių salotos

Ingredientai: paprikos - 3 kilogramai, Pomidorų padažas - 2.5 valgomojo šaukšto, Druska - 2.5 valgomojo šaukšto, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai

Džiovintų vaisių uogienė

Ingredientai: Razinos - 200 gramų, Obuoliai, rūgštūs - 200 gramų, Džiovinti abrikosai - 100 gramų

Konservavimas- saldžioji paprika su pomidorų sultymis

Ingredientai: 50 vnt saldžiosios paprikos (bulgariškų pipirų),5 svogūnai ( nebūtinai ) 1 l pomidorų sulčių, 1 stiklinė aliejaus, 1 stiklinė acto, 1 stiklinė cukraus, 2 dideli šaukštai druskos

Konservuoti grybai su kopūstais

Ingredientai: Aliejus - 1 litras, Kopūstas - 1 vienetas, Svogūnai - 20 vienetų, Pomidorai - 1 litras, Grybai, virti - 6 litrai

Konservuotos cukinijos su paprika

Ingredientai: Cukinijos - 2.5 kilogramo, Paprika - 0.8 kilogramo, Pomidorų padažas - 0.5 litro, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 stiklinės, Actas, 9 % - 100 gramų

Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Čenakai Česnakinis padažas kebabams Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!