Greita paieška
Receptai
Draugai

Konservavimas

Barščiai žiemai

Ingredientai: Burokai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1 kilogramas, Kopūstai - 1 kilogramas, Svogūnai - 500 gramų, Paprika - 500 gramų, Morkos - 3 vienetai, Aliejus - 200 mililitrų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Rauginti kopūstai

Ingredientai: Kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 kilogramas, Spanguolės - 100 gramų, Druska - 80 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kmynai - 1 sauja

Saldžiarūgštis moliūgų pagardas

Ingredientai: Moliūgai - 400 gramų, Cukrus - 100 gramų, Balzaminis actas - 0.5 stiklinės, Obuoliai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Citrinų sultys - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakai - 3 skiltelės, Cinamonas - 1 žiupsneli

Konservuotos morkų salotos šventėms

Ingredientai: Morkos - 1.5 kilogramo, Česnakai - 8 skiltelės, Juodieji pipirai, žirneliai - 6 vienetai, Vanduo - 150 mililitrų, Cukrus - 25 gramai, Actas, 9 % - 3 valgomieji šaukštai

Adžika

Ingredientai: Baklažanai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1.5 kilogramo, Paprika, saldžioji - 1 kilogramas, Česnakai - 300 gramų, Paprika, aštrioji - 4 vienetai, Aliejus - 250 mililitrų, Actas - 100 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundeli

Baklažanų, pomidorų ir obuolių mišrainė žiemai

Ingredientai: Baklažanai - 4 kilogramai, Pomidorai - 3 kilogramai, Obuoliai - 0.5 kilogramo, Aliejus - 400 gramų, Cukrus - 200 gramų, Actas - 170 gramų, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai, malti - 1 arbatinis šaukštelis

Pomidorai želatinoje

Ingredientai: Vanduo - 2 litrai, Želatina - 5 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 4 valgomieji šaukštai, Actas - 1 valgomasis šaukštas

Marinuotos šparaginės pupelės

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Actas - 100 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai, Juodieji pipirai - 5 vienetai

Vengrijos agurkai

Ingredientai: Vanduo - 3.5 litro, Actas - 0.5 litro, Cukrus - 600 gramų, Druska - 100 gramų, Pipirai, juodieji - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 6 vienetai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Agurkai - 5 kilogramai, Krapai - 1 pundelis

Saldus pomidorų padažas

Ingredientai: Pomidorai - 1 kilogramas, Cukrus - 500 gramų, Čili milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai

Adžika

Ingredientai: Pomidorai - 2.5 kilogramo, Paprika - 1 kilogramas, Morkos - 1 kilogramas, Aitrioji paprika - 0.5 kilogramo, Actas - 1 stiklinė, Cukrus - 1 stiklinė, Aliejus - 1 stiklinė, Druska - 0.25 stiklinės, Česnakai - 300 gramų

Rudens stalo delikatesas – žaliuokės

Ingredientai: Žaliuokės - 1 kilogramas, Svogūnai - 300 gramų, Kvapieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietuviška  balta mišrainė Salotos su lašiša Zrazai su trimis įdarais Šaltiena greitpuodyje Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!