Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių košė

Oranžinė košytė

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Geltonoji paprika - 1 vienetas, Moliūgų aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis

Žalia košė

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Žiediniai kopūstai - 300 gramų, Žirneliai, šaldyti - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) - 1 saujelė

Grybų skonio bulvių košė

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 50 gramų, Grybai, džiovinti - 25 gramai, Žalumynai - 1 pundelis

Svogūnų – bulvių košė

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 500 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Bulvių košė

Ingredientai: Bulvių - 2 kilogramai, Kiaulienos šoninė - 200 gramų, Kopūstas - 200 gramų, Sviestas - 150 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 400 gramų, Žalumynai - 1 žiupsnelis, Priesakoniai - 1 žiupsnelis

Gardi bulvių košė pagal močiutę

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 100 gramų, Spirgučiai - 200 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Karūnuota bulvių košė vaikučiams

Ingredientai: Bulvių košė - 400 gramų, Dešrelės - 4 vienetai

bulvių košė su šonine ir kopūstais

Ingredientai: Bulvių (kiekis priklauso nuo dydžio, apie 6 bulves didelio dydžio) Mažo šviežio kopūsto 1 svogūno Kelių saujų kubeliais pjaustytos rūkytos šoninės 1 šaukštelio maltos saldžios paprikos bulvių patiekalų prieskonių, juodųjų pipirų, dru

ŠILKINĖ BULVIŲ KOŠĖ

Ingredientai: Kg.bulvių;0.5l.pieno;druskos;2šaukštų sviestuko;šaukšto miltų;žirnelių;

Prancūziška bulvių košė

Ingredientai: 500g bulvių, salierų šakniagumbis, 50g sviesto, 50g tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų.

Portugalų bulvių košė

Ingredientai: 500g bulvių, 500g rūgščių obuolių, 2 šaukštai sviesto, šaukštelis cukraus, druskos.

Italų bulvių košė

Ingredientai: 400g su lupenomis virtų bulvių, kiaušinio trynys, šaukštas grietinėlės, šaukštas sviesto, žiupsnelis druskos, 2 šaukštai susmulkintų šviežių mėtų lapelių.

Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Vištienos kotletai su pievagrybiais Sojos pupelių kotletai Dešrelės su bulvėmis Tarkuotų bulvių virtinukai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!