Greita paieška
Receptai
Draugai

Padažai, marinatai

Totoriškas padažas

Ingredientai: 1 indelio majonezo 1 rauginto agurko 1 svogūno petražolių lapelių 1 žiupsnelio cukraus 1/2 vnt citrinos sulčių

Svogūnų laiškų ir grietinės padažas

Ingredientai: 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštų citrinų sulčių 1 ryšelio baziliko 2 šaukštų svogūnų laiškų 1/2 skiltelės česnako druskos pipirų

Aštrus padažas salotoms

Ingredientai: 1 šaukšto vyno acto 3 šaukštų aliejaus cukraus pipirų druskos garstyčių

Jogurtinis padažas salotoms

Ingredientai: 1 indelio jogurto 2 šaukštų grietinės 2 šaukštų konservuotų ananasų užpilo žiupsnelio imbiero 1/2 smulkinto svogūno 2 šaukštų žalumynų (mėtos, melisos) truputis citrinų sulčių truputis skysto medaus

Acto ir aliejaus padažas salotoms

Ingredientai: 4 šaukštų acto (3%) 2 šaukštų aliejaus maltų pipirų druskos ir cukraus pagal skonį

Pomidorų, krienų ir česnakų padažas

Ingredientai: Pomidorai, raudoni, 1 kilogramas Krienai, šaknys, 100 gramų Česnakai, 100 gramų Druska, pagal skonį.

Triusienos marinatas

Ingredientai: 100 - 150g obuolių acto arba 1 citrinos sultys, 1 šaukštas druskos, 4-5 pipirai ( juodieji ir kvapieji per pusę ), 1 lauro lapas, 2 kadagio uogos ( nebūtina ), nubrauktas šaukštelis cukraus, 1 litras vandens.

Cukinijų ir jūros gėrybių padažas

Ingredientai: Cukinija, 2 vienetai Česnakai, svogūnėliai, 2 vienetai Krevetės be kevalo, 200 gramų Midijos, 200 gramų Grietinėlė, 200 mililitrų Prieskoniai, provanso, pagal skonį Juodieji pipirai, malti, pagal skonį Druska, pagal sk

Dietinis padažas

Ingredientai: Aliejus, 1 šaukštelis Varškė, liesa, 1 stiklinė Morkos, sultys, 2 šaukštai Petražolės, truputį

Padažas su svogūnų laiškais ir kiaušiniais

Ingredientai: 1 stiklinė grietinės 3 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų 2 kiaušiniai Cukraus Citrinos sulčių Garstyčių

Grybų su grietine padažas

Ingredientai: 250 g grybų 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 ¼ stiklinės mėsos sultinio 2 šaukštai grietinės Petražolių Druskos

Grybų padažas

Ingredientai: Svogūnų padažo, 0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro, 1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės.

Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Traškios salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“ Trešnių trauktinė Kukurūzai su medumi Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!