Greita paieška
Receptai
Draugai

Padažai, marinatai

Svogūnų padažas

Ingredientai: 2 šaukštai sviesto 1 svogūnas 1 1/2 - 2 šaukštai miltų 1/2 l skysčio druskos 2 šaukštai giretinės 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų

Sūdytų grybų padažas

Ingredientai: Grybai, sūdyti - 400 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 3 vienetai, Vanduo - 200 mililitrų, Grietinė - 400 mililitrų

Sūrio padažas

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Džiovintas sūris - 50 gramų

Aštrus grietinės padažas

Ingredientai: Grietinė - 250 gramų, Krienai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 3 skiltelės

Kiaušinių padažas

Ingredientai: Kiaušiniai, virti - 5 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 saujelė, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Grietinėlė - 200 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Muskatas - 0 žiupsnelių, Sviestas - 50 gramų

Baltasis padažas

Ingredientai: Sultinys, mėsos, 5 stiklinės Kvietiniai miltai, 1 šaukštas Sviestas, 0.5 šaukšto Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai Druska, pagal skonį Citrinos rūgštis, truputį

Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Juodųjų serbentų kompotas žiemai Želė tortas „Vasarėlė“ Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Varškės pyragas su pudingu Traškios salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!