Greita paieška
Receptai
Draugai

Padažai, marinatai

Svogūnų padažas

Ingredientai: 2 šaukštai sviesto 1 svogūnas 1 1/2 - 2 šaukštai miltų 1/2 l skysčio druskos 2 šaukštai giretinės 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų

Sūdytų grybų padažas

Ingredientai: Grybai, sūdyti - 400 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 3 vienetai, Vanduo - 200 mililitrų, Grietinė - 400 mililitrų

Sūrio padažas

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Džiovintas sūris - 50 gramų

Aštrus grietinės padažas

Ingredientai: Grietinė - 250 gramų, Krienai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 3 skiltelės

Kiaušinių padažas

Ingredientai: Kiaušiniai, virti - 5 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 saujelė, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Grietinėlė - 200 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Muskatas - 0 žiupsnelių, Sviestas - 50 gramų

Baltasis padažas

Ingredientai: Sultinys, mėsos, 5 stiklinės Kvietiniai miltai, 1 šaukštas Sviestas, 0.5 šaukšto Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai Druska, pagal skonį Citrinos rūgštis, truputį

Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Salotos su lašiša Naminė pica Šaltiena greitpuodyje Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!