Greita paieška
Receptai
Draugai

Padažai, marinatai

Padažas su svogūnų laiškais

Ingredientai: Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Jogurtas - 120 gramų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai, juodieji - 0 žiupsnelių, Ryžių actas - 1 valgomasis šaukštas

Padažas prie žuvies ar mėsos

Ingredientai: Fizalis - 100 gramų, Bazilikai - 15 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Graikiniai riešutai - 3 vienetai, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Naminis "kondensuotas pienas"

Ingredientai: Pienas - 250 mililitrų, Pieno milteliai - 150 gramų, Cukrus - 300 gramų

Vinaigrette užpilas su žolelėmis

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys su petražolėmis ir gelsvėmis - 1 pakelis, Paprika saldžioji - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 100 mililitrų, Actas - 100 mililitrų, Prieskoninės žolelės - 1 valgomasis šaukštas

Namie ruoštas majonezas

Ingredientai: Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakai - 2 skiltelės, Citrinos - 0.5 vieneto, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Actas - 1 arbatinis ša

Adžika

Ingredientai: Baklažanai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1.5 kilogramo, Paprika, saldžioji - 1 kilogramas, Česnakai - 300 gramų, Paprika, aštrioji - 4 vienetai, Aliejus - 250 mililitrų, Actas - 100 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundeli

Avokadų padažas žuviai ar jūros gėrybėms

Ingredientai: Avokadai - 2 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 150 gramų, Citrina - 1 vienetas

Avokadų salsa

Ingredientai: Avokadai - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai, raudonieji - 2 galvos, Česnakai - 1 skiltelė, Kalendra - 2 valgomieji šaukštai, Citrina, žalia - 0.5 vieneto, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Desertas "Cremee Brulee"

Ingredientai: Grietinė - 0.5 litro, Pienas, riebus - 0.5 litro, Kiaušinio tryniai - 12 vienetų, Cukraus pudra - 200 gramų, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Cukrus - 100 gramų

"Guacamole" padažas

Ingredientai: Avokadai - 3 vienetai, Vyšniniai pomidorai - 2 vienetai, Kalendros šakelės - 2 vienetai, Jelapenai, marinuoti - 6 vienetai, Aitrioji paprika - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnai - 0.5 vieneto, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Žaliosios cit

Skaniausias zefyrų kremas

Ingredientai: Zefyrų kremas - 6 valgomieji šaukštai, Grietinėlė, 35% riebumo - 1 stiklinė, Šokoladas, juodasis - 350 gramų, Espresso kava - 0.5 arbatinio šaukštelio, Ledai, vaniliniai - 0.5 kilogramo, Kakava, nesaldinta - 1 arbatinis šaukštelis

Česnakinis padažas su agurkais

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Raugintas agurkas - 0.5 vieneto, Česnakas - 4 skiltelės, Jogurtas, natūralus - 200 mililitrų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Žolelių mišinys - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Malti

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Salotos su lašiša Čenakai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!