Greita paieška
Receptai
Draugai

Garnyrai

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Troškinti grybai

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Keptos bulvės su česnaku

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Pievagrybiai su sūriu

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramų

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 0.5 galvos, Morkos - 2 vienetai

Bulvų ir obuolių garnyras

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Obuoliai - 150 gramų, Sviestas - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Mairūnas - 1 žiupsnelis

Miškininko grybų pietūs

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pienas - 1.5 stiklinės, Sviestas - 25 gramai, Grybai - 350 gramų, Dešra - 100 gramų, Rūkyta šoninė - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Keptos bulvės su žolelių aliejumi

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai

Vegetariška šviežių daržovių Polenta

Ingredientai: Kukurūzų kruopos - 250 gramų, Sultinys,daržovių - 600 mililitrų, Sviestas - 40 gramų, Baltas sausas vynas - 150 mililitrų, Svogūnai - 0.5 galvos, Česnakai - 3 skiltelės, Fermentinis sūris - 30 gramų, Raudonėliai (Oreganas) - 1 valgomasis šau

Agurkų salotos

Ingredientai: Salotos - 1 gūželė, Mėlynieji svogūnai - 2 galvos, Marinuoti agurkai - 5 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Grybų rizotas

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži

Kepti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 16 vienetų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Lietiniai su dešrelėmis Vištienos širdelių guliašas Burokėlių mišrainė su obuoliais Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!