Greita paieška
Receptai
Draugai

Garnyrai

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Troškinti grybai

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Keptos bulvės su česnaku

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Pievagrybiai su sūriu

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramų

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 0.5 galvos, Morkos - 2 vienetai

Bulvų ir obuolių garnyras

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Obuoliai - 150 gramų, Sviestas - 80 gramų, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Mairūnas - 1 žiupsnelis

Miškininko grybų pietūs

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pienas - 1.5 stiklinės, Sviestas - 25 gramai, Grybai - 350 gramų, Dešra - 100 gramų, Rūkyta šoninė - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Keptos bulvės su žolelių aliejumi

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai

Vegetariška šviežių daržovių Polenta

Ingredientai: Kukurūzų kruopos - 250 gramų, Sultinys,daržovių - 600 mililitrų, Sviestas - 40 gramų, Baltas sausas vynas - 150 mililitrų, Svogūnai - 0.5 galvos, Česnakai - 3 skiltelės, Fermentinis sūris - 30 gramų, Raudonėliai (Oreganas) - 1 valgomasis šau

Agurkų salotos

Ingredientai: Salotos - 1 gūželė, Mėlynieji svogūnai - 2 galvos, Marinuoti agurkai - 5 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Grybų rizotas

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži

Kepti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 16 vienetų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su dešrelėmis Grybų padažas Greitas plovas Pekino kopūstų salotos Vištienos širdelių guliašas Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!