Troškiniai

Ingredientai: 50g margarino, 2 svogūnai, 0,5kg šaldytos žuvies filė, 4—5 žalios bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijo lapelių ar maltų kalendros grūdelių, druskos.

Ingredientai: Cukinija, morka, 3 skiltelės česnako, svogūnas, sauja kapotų porų, truputis rūkytos šoninės, kelios dešrelės, 200-300 g virtos mėsos, raudonėlių, maltų pipirų, druskos, žiupsnelis maltų džiovintų grybų, kečupo, šaukštas majonez

Ingredientai: 1-1,5kg gūžinio kopūsto, aliejaus (kepti), 500g maltos mėsos, 500ml vandens, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų arba citrininių pipirų, 2 svogūnai, 1 šaukštelis druskos

Ingredientai: 400g rūkytos dešros, 3-4 mažesni svogūnai, 2 žalios paprikos, 2 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas miltų, 200g trintų konservuotų pomidorų, 400ml vandens, 100g marinuotų svogūnėlių, 0,5 šaukštelio maltos paprikos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pip

Ingredientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių

Ingredientai: 4 dideli svogūnai, aliejaus (svogūnams ir mėsai apkepti), 400g jautienos file, 2 šaukštai maltos paprikos, 1 mėsos sultinio kubelis, 2,5 šaukšto miltų, 300ml vandens, 100ml grietinės (20 proc. riebumo), 3 šaukštai pomidorų tyrės, druskos, ci

Ingredientai: 500g maltos jautienos, 500g konservuotų raudonųjų pupelių, 2 svogūnai, 2 česnakų skiltelės, pagal skonį druskos, šviežių maltų juodųjų pipirų, 2 uoginės paprikos, pusė aitriosios paprikos ankšties, 300ml natūraliųpomidorų sulčių, 100g sviest

Ingredientai: 1 kg gūžinio kopūsto, 100ml aliejaus, 500g saldžiarūgščių abuolių, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas obuolių acto arba citrinų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 200ml vandens

Ingredientai: 1 svogūnas, 6 pomidorai, 1 stiklinė pupelių, 1 stiklinė smulkintų riešutų, Aliejus, vanduo, druska

Ingredientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą