Greita paieška
Receptai
Draugai

Šalti užkandžiai

Šventiniai kiaušiniai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ikrai - 3 arbatiniai šaukšteliai

Silkė su vaisiais ir daržovėmis

Ingredientai: Silkių filė - 200 vienetų, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Saldžiosios paprikos - 0.5 vieneto, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai - 1 žiups

Silkės suktinukai

Ingredientai: Silkių filė - 4 vienetai, Korėjietiškos morkos - 200 gramų

Varškės užtepėlė

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ridikėliai - 4 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Žalumynai - 1 žiupsnelis

Pomidorai įdaryti krevetėmis

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Pita traškučiai

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai (įvairūs) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 skiltelė

Šaltiena greitpuodyje

Ingredientai: Kiaulės kojos - 4 vienetai, Kiaulės karka - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Sodo prieskoninių žolelių mišinys - 1 arbatinis šaukštelis, Lauro lapai - 3 žiupsneliai, Juodi pip

Sumuštiniai su lašiša ir poru

Ingredientai: Batonas - 8 gabalai, Sūdyta lašiša - 100 gramų, Sviestas - 30 gramų, Poras, žalioji dalis - 0.5 vieneto

Sumuštinukai su lašiša ir citrina

Ingredientai: Sumuštinių duona - 8 vienetai, Šaltai rūkyta lašiša - 200 gramų, Citrinos - 1 vienetas, Margarinas ar sviestas - 40 gramų

Lašiša lavaše

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 150 mililitrų, Lašiša - 150 gramų, Žalumynai - 1 sauja

Lavašo suktinukai

Ingredientai: Lavašas - 1 lapas, Sūdyta lašiša - 150 gramų, Tepamas sūrelis - 100 gramų, Krapai - 1 pundelis

Krabų lazdelės tešloje

Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramų, Vanduo - 100 gramų, Pienas - 100 gramų, Aliejus - 50 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Dešrelės su bulvėmis GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Virti briuselio kopūstai su sviestu Pomidoru ir kiaušiniu salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!