Greita paieška
Receptai
Draugai

Abrikosiniai ledukai

Abrikosiniai ledukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Abrikosai , 3 vienetai
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Mėlynės, šaldytos , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile arba cinamonu.
    Pašaldyti kameroje 1,5 valandos, kad būtų sušalę, bet ne kieti.

  2. Sudėti kartu su šaldytomis mėlynėmis ir mėgautis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!