Greita paieška
Receptai
Draugai

Abrikosiniai ledukai

Abrikosiniai ledukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Abrikosai , 3 vienetai
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Mėlynės, šaldytos , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile arba cinamonu.
    Pašaldyti kameroje 1,5 valandos, kad būtų sušalę, bet ne kieti.

  2. Sudėti kartu su šaldytomis mėlynėmis ir mėgautis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Pomidorų sriuba su ryžiais Keksiukai su spanguolėmis Tarkuotų bulvių virtinukai Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!