Greita paieška
Receptai
Draugai

Abrikosų padažas

Abrikosų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Reikės:
  • Grietinė , 0,3 stiklinės
  • Abrikosų marmaledas , 0,3 stiklinės
  • Pomidorų padažas, aštrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Marmeladą truputį pašildyti ir pertrinti per sietelį.

  2. Dubenėlyje išmaišyti grietinę, pomidorų padažą, pertrintą džemą ir susmulkintas.

  3. Puikiai tinka įvairiems pikantiškiems patiekalams.

Receptą atsiuntė Alina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardutėlė kriaušių uogienė Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Vištienos širdelių guliašas Vištienos sriuba su kariu Cukinija žiemai "Donecko" Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!