Greita paieška
Receptai
Draugai

Abrikosų pyragas

Abrikosų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Abrikosai , 500 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Minkštą sviestą išsukite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.

  2. Į sviesto masę įmaišykite kiaušinių trynius, o baltymus atskirai išplakite iki putų.

  3. Į tešlą įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.

  4. Galiausiai įmaišykite baltymus.

  5. Pusę tešlos sudėkite į kepimo skardą. Ant tešlos sudėkite konservuotų abrikosų puseles ir užpilkite likusią tešlą. Paviršių išlyginkite.

  6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 45 minutes.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Purūs keksiukai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!