Greita paieška
Receptai
Draugai

Abrikosų - riešutų pyragas

Abrikosų - riešutų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kondensuotas pienas , 386 gramai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiovinti abrikosai , 100 gramų
  • Žemės riešutai , 200 gramų
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 100 gramų
  • Miltai , 250 gramų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų suminkome tešlą ir dedame ją 1 val į šaldytuvą. (Jei matysite, kad trūksta miltų pridėkite)

  2. Tada iškočiojame pagal skargos dydį ir išklojame paruoštą skardą tešla, užlenkiame pakraštėlius ir dedame kepti apie15 min 180 C temperatūroje

  3. Įdarui: riešutų odelę nulupame (lengviau, kai pakepiname) ir susmulkiname riešutus. Žemės riešutus galima pakeisti kitais riešutais, kurie Jums patinka.

  4. Abrikosus nuplikome karštu vandeniu ir smulkiai supjaustome.

  5. Sumaišome kondensuotą pieną, riešutus ir abrikosus, įpilame 1 šaukštą citrinos sulčių ir gerai išmaišome.

  6. Sudedame įdarą ant nebaigtos kepti tešlos ir kepame dar 10-20 min. Skanaus.

Komentarai1
justina galinskute

seip skanu ,tik turputeli bent jau man persaldu:) na bet skonio reikalas:)*

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Kepta vištiena su majonezu Svogūnų pyragas (Onion cake) Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!