Greita paieška
Receptai
Draugai

Adžika

Adžika
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Baklažanai , 1 kilogramas
  • Pomidorai , 1,5 kilogramo
  • Paprika, saldžioji , 1 kilogramas
  • Česnakai , 300 gramų
  • Paprika, aštrioji , 4 vienetai
  • Aliejus , 250 mililitrų
  • Actas , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visas daržoves (išskyrus baklažanus) sumalame mėsmale. Baklažanus supjaustome kubeliais.

  2. Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus.

  3. Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 1 valandą, kartais pamaišome.

  4. Supilame actą, išmaišome ir verdame 1-2 minutes. Po to sudedame smulkintas petražoles ir kaitiname dar 10 min.

  5. Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.

  6. Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.

  7. Skanaus! ;)

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Česnakinis padažas kebabams Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Čenakai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!