Greita paieška
Receptai
Draugai

Agrastų džemas

Agrastų džemas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Agrastai , 1 kilogramas
  • Cukrus , 800 gramų
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Agrastus nuvalyti, nuplauti ir padalinti į tris dalis.

  2. 2/3 agrastų užpylus nurodytu kiekiu vandens virti tol, kol jie sutiš.

  3. Į sutižusius dėti cukrų ir virti toliau ,galiausiai sudėti likusius agrastus ir jau virti ant stiprios ugnies.

  4. Džemas pasidaro gražios rausvos spalvos.

  5. Verdant silpniau, džemo spalva bus natūralios agrastų spalvos.

Receptą atsiuntė Eugenija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Marinuota strimele Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!