Greita paieška
Receptai
Draugai

Agrastų ir braškių drebučiai(džemas)

Agrastų ir braškių drebučiai(džemas)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 700g agrastų, 300g braškių, 1 kg cukraus.

  2. Paruošti agrastai supilami į puodą. Užpilami 0,5-1 stikline vandens, sandariai uždengiami ir kelias minutes pavirinami. Nuo kraštų garų uogos suminkštėja, sutyžta. Tada jos, drauge su paruoštomis braškėmis, supilamos į didesnį dubenį ir ant mažos ugnies virinamos, kol maždaug pusė tūrio nugaruoja. Tada supilamas cukrus ir verdama, kol ant šaltos lėkštės papilti drebučiai sustingsta. Išpilstamos į karštus stiklainius, aprišamos plėvele ar uždaromos dangteliais,.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių salotos Grybų padažas Čirviniai blynai Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!