Greita paieška
Receptai
Draugai

Aguoninės lazdelės

Aguoninės lazdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla, MANTINGA sluoksniuota , 500 gramų
  • Aguonos , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus, rudas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlą reikia plonai plonai iškočioti, kad gautųsi didelis stačiakampis. Tuomet ištepti visą tą stačiakampį lengvai šakute išplaktais kiaušiniais, ir visą plotą apibarstyti aguonų, sezamo ir cukraus mišiniu.
Dabar visą stačiakampį reikia perlenkti gražiai pusiau- paspausti , ir vėl padaryti tą patį- ištepti kiaušiniu ir mišiniu.
Imam peilį, ar jei turim- picos ar koldūnų pjaustymo ratuką ir visą plotą supjaustom plonom juostelėm- reiktų pasistengti, kad juostelių skaičius būtų lyginis.Imkite dvi juosteles, uždėkite vieną ant kitos,viršų suspauskite, tada susukite spirale ir apačioje gautus galus suspauskite, kaip viršuje, kad kepant neišsivyniotų.
Ištiesiam juosteles skardoje, ir šaunam į 190°C temp. karštumo orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti šonkauliukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!