Greita paieška
Receptai
Draugai

Aguoniniai keksiukai

Aguoniniai keksiukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Pyragaičiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 200 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Pienas , 60 mililitrų
  • Aliejus , 100 mililitrų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Aguonos , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti. Tuomet pilti išplaktus baltymus, aguonas ir gerai viską išmaišyti.

  2. Trynius sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, aliejumi, kepimo milteliais.

  3. Tešlą pilstytį į keksiukų formeles ir kepti apie 20 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Paprasta lazanija su jautiena Virtos “gėlytės” Keksas Paprikų ir pomidorų salotos Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!